La Plantation

LA PLANTATIONIN VILJELMÄT

La Plantation hoitaa 22000 Kampotin pippuri pylvästä 20 hehtaarin alueella. Pippuritilalla kasvatetaan pippuria perinteisin luomumenetelmin tarkasti Kampotin pippurien PGI (Protected Geographical Indication) -standardien mukaisesti sekä käytään vain luonnonmukaisia lannoitteita.

Maatilalla kasvatetaan myös muita mausteita, kuten pitkäpippuria, maustekurkumaa, villiä chiliä sekä paikallisia hedelmiä ja vihanneksia.

La Plantation on yksi harvoista tiloista, joka on sertifioitu luomuksi Ecocert SA –sertifikaattilla.

Vaikka plantaasi on yksi suurimmista Kampotin PGI alueella, plantaasin tavoitteena ei ole tuottaa pippuria tehotuotantona. Päinvastoin, plantaasilla on päätetty tuottaa pippurituotteen laatu ensisijaisena fokuksena, tarvittaessa tuotannon sadon kustannuksella per hehtaari.

La Plantation toimii myös KPPA:n (Kampot Pepper Promotion Association) johtokunnan jäseniä, jonka puheenjohtajana toimii Hra Lay. KPPA vastaa tilojen tarkastuksesta, Kampotin pippurin laadun sekä brändin turvaamisesta ja promootiosta ympäri maailman.

THE DEVELOPMENT OF LA PLANTATION

La Plantation manages 22,000 Kampot pepper posts on around 20 hectares. We grow the pepper in a traditional, organic way, in strict compliance with the PGI standards for Kampot pepper and use only organic fertilizers.
We also grow other spices, like Long pepper, Turmeric and wild Chili and local fruits and vegetables.

La Plantation is one of a few farm to be Certified Organic by Ecocert SA.

Although our plantation is one of the largest of the Kampot PGI, our objective is not to produce pepper on an intensive scale. On the contrary, we have chosen to produce a pepper with a primary focus on quality, if necessary to the detriment of the production yield per hectare.

We also sit on the board of directors of the Kampot Pepper Promotion Association (KPPA), which is chaired by Mr Lay. KPPA is in charge of inspecting the farms, protecting and promoting Kampot Pepper quality and brand all around the world.