Meistä - Cabofin Oy

 

Cabofin Oy:n syntyi tavallaan jo vuosia sitten, kun matkaillessamme pääsimme tutustumaan Kambodzan vieraanvaraiseen kulttuuriin. Kambodzan lähihistoria on erittäin traaginen jonka hirmuvallan seurauksilta ei säästynyt kukaan. Silti joka puolella paistaa avoimuus, ystävällisyys positiivisuus sekä toimet rakentaa parempi tulevaisuus.

Muutamassa päivässä syntyi ajatus ja halu olla mukana tekemässä parempaa tulevaisuutta tälle kaakkois- asian kansalle joka vain joitain vuosia sitten, aloitti kaiken aivan alusta. 

Auttamisen halu, humanitäärinen työ, elintason nostaminen, liiketoimintojen kansainvälistyminen, infrastruktuurin rakentaminen sekä voimakas talouskasvu, siinä muutamia asioita, joissa haluamme olla mukana. Ensimmäisessä vaiheessa haluamme tuoda Skandinaviaan tarjolle yhden Kambodzan aarteista, joka on tunnettu jo vuosisatojen ajan mm. Ranskalaisessa keittiössä nimellä Indochina pepper. Nykyään maailman paras pippuri tunnetaan nimellä Kampot pepper ja jota on nyt saatavilla myös Suomessa. 

Visio tulevasta syntyi ja sitä toteuttamaan perustettiin vuonna 2018 CaboFin Oy.

Seuraavaksi lähdemme vastavuoroisesti viemään Suomalaista osaamista Kambodzaan. 

”Koulutus on kaikkein voimakkain ase, jota voimme käyttää muuttaaksemme maailmaa” (Nelson Mandela, 16.7.2003)